Resultat 2015

Kamp 1:
07.05.15 - Borte mot Romsdal Horns. Tap 7-4
Lokomotiv starta lavt og disiplinert, og tok faktisk ledelsen to ganger. Etterhvert ble strukturen og disiplinen mer og mer borte, og som vanlig en smule forvirring etter byttene. Romdal Horns spilte etterhvert rundt oss på vår banehalvdel, og vant komfortabelt 7-4. Som vanlig var de svært opprørte over at motstanderene faktisk prøvde å takle og stoppe dem.
Likevel relativt bra innsats, med fire mål, og kun 3-målstap mot seriemesterne fra i fjor.
Mål: Dag 2, Åsleif 2.

Kamp 2:
19.05.15 - Borte mot Røberg Bygg. Seier 2-11
Røberg Bygg er nytt lag av året, og har tydeligvis ikke helt fått ut potensialet sitt enda, så Lokomotiv fikk en relativ grei oppgave i kveld. Det ble målrikt med 11 mål for og bare 2 baklengs. Bra innsats av alle mann i dag! Ellers kan nevnes fra kampen at Helge offisielt gjorde comeback i Lokomotivdrakta, og at det var et massivt sjansesløseri foran mål, i hovedsak besørget av Dag og Åsleif. En straffe ble også effektivt brent, av the comeback kid.
Mål: Åsleif 5, Tarjei 2, Helge 2, Dag 1, Ola 1

Kamp 3:
21.05.15 - Hjemme mot Bunnlaget. Tap 3-6
Lokomotivs 1.omgang besto av et par gigantbommer foran Bunnlagets mål, og et par gigantgavepakker foran eget mål. Bunnlaget ledet derfor med et par mål til pause, når det strengt tatt burde vært motsatt.
I andre omgang prøvde Lokomotiv tappert å innhente ledelsen, men endte opp med å slippe inn fler mål enn de scoret. Sluttresultatet ble derfor 3-6 i Bunnlagets favør, noe Lokomotiv slett ikke kan si seg fornøyd med.
Omgangens høydepunkt var kanskje når Lokomotivs keeper scoret selvmål med bakhodet. En for bøkene.
Mål: Åsleif 2, Helge 1

Kamp 4:
26.05.15 - Hjemme mot MSI. Seier 6-5
Mange forfall førte idag til at Lokomotiv måtte hente inn et par leiesoldater, og noen spilte sågar med skral helse. Før kampen var Lokomotiv forespeilet motstandere mist på nivå med Romsdal Horns, og riktig nok ble Lokomotiv jagende etter MSI, som satte inn mål etter mål. Lokomotiv klarte likevel også å karre seg til to mål, så pauseresultatet var 2-4 til MSI.
I andre omgang derimot, ble det andre boller! Lokomotiv jobbet hardt og presset høyt, og spilte seg til sjanser og mål. Lokomotivs tid er vistnok ennå ikke forbi, en mirakuløs opphenting og 6-5 var et faktum med seiersmålet 10 sek før slutt!
Analyseansvarlig Bjørnar Gagnat uttalte i en kommentar, kort tid etter kampslutt, at seieren i stor grad kan tilskrives suveren innsats og spill i kveld, men at man heller ikke skal undervurdere effekten av Stigs jobbreise. Statistikken tilsier visstnok at disse jobbreisene har positiv innvirkning på Lokomotivs resultater. Vi håper Stig er tilbake og motbeviser teorien på førstkommende torsdag!
Mål: Åsleif 2, Helge 1, Ola 1, Joakim 1, Selvmål 1

Kamp 5:
28.05.15 - Hjemme mot K-analen. Tap 3-5
Etter en jevnspilt førsteomgang og 1-1 til pause, tok Lokomotiv absolutt mål av seg til å kunne spille om seieren i denne kampen.
Men i andre omgang mistet Lokomotiv litt defensiv kontroll, spillet fløt ikke og intensitiviteten var ikke på topp. Dermed ble K-analen altså i kveld igjen en uoverkommelig oppgave for Lokomotiv. Dette også til tross for at K-analen fikk en utvisning (hvor DE klarte å score). Lokomotiv snuste et øyeblikk på uavgjort, men K-analen slo heller tilbake med et par mål og kunne altså til slutt feire 3-5 seier.
Mål: Åsleif 2, Stig 1

Kamp 6:
09.06.15 - Borte mot Khaugenmyra 69'ers. Tap 1-0
En målfattig og sjansefattig kamp, hvor eneste mål var enda et selvmål av den spektakulære sorten, fra Lokomotivs målmann. Etter målet var unnagjort gjorde han en bra kamp, og reddet de få sjansene 69'ers hadde.
Lokomotiv på sin side hadde vel enda færre sjanser, men var direkte uheldig i et par tilfeller, at ballen spratt ut i stedet for inn i mål. Uavgjort hadde nok vært et passende resultat i denne kampen.
Det kan vel konkluderes med; ok innsats, men lite vellykket spill.

Kamp 7:
11.06.15 - Hjemme mot Forza ferske. Tap 2-3
Lokomotiv slapp tidlig inn et billig mål, men kvitterte deretter selv med to kjappe mål, og hadde grei kontroll bakover resten av 1.omgang.
På 2-1 i pausen var det all grunn til å tro at dette absolutt burde kunne gå mot poeng, og gjerne 3.
Men utover i andre omgang viste Forza ferske seg å holde bedre enn Lokomotiv i lengden. Lokomotiv var en periode ganske grundig på felgen, og staminaproblemet ble ytterligere forsterket av at innbytteren slo seg helt vrang, og ville ikke bytte inn om man så halte og dro i ham. Uvisst hvorfor, ettersom han valgte å avstå fra å kommentere grunnen.
Forza fikk utlignet til 2-2, likevel så Lokomotiv fortsatt ut til å kunne ri inn en uavgjort, men like før slutt kom 2-3 til Forza, og enda en underprestasjon var et faktum.
Mål: Helge 1, Åsleif 1

Kamp 8:
27.08.15 - Borte mot Rema 1000. Tap 8-5
Lokomotiv var optimister før møtet med Rema 1000 som lå beskjedent plassert nest sist på tabellen, og tok også oppskriftsmessig ledelsen 0-1.
Men Rema slo tilbake med utligning, og tok sågar ledelsen! En jevnspillt 1.omgang endte dermed 2-1, det var ikke værre enn at en selvsikker kaftein Silver i pausen slo fast at Lokomotiv ville score et par enkle mål og holde tett bak.
Det første holdt stikk, det andre ikke. Målene rant inn i begge ender, men flest til Rema 1000. Mange stolpeskudd, noen sedvanlige kjempemisser, og endel uheldige baklengs, gav sluttresultatet 8-5 til Rema 1000.
Likevel tidvis mye bra av alle mann, og godkjent individuelt, om ikke kollektivt.
Mål: Dag 2, Åsleif 2, Adrian 1

Kamp 9:
03.09.15 - Borte mot Molde Jarnvare FC. Seier 3-8
Molde Jarnvare var plassert sist på tabellen før kveldens kamp, og Lokomotiv hadde store forhåpninger om første seier på månedsvis. Det startet oppskriftsmessig med god kontroll og etterhvert 0-3 ledelse. At det gikk uvanlig greit førte kanskje til at Lokomotiv tok litt lett på det, og vips så svarte Molde Jarnvare med to kjappe mål. Lokomotiv ble også tildelt et staffespark, som ble behørig misset på, og lagene gitt til pause med 2-3.
2.omgang kom raskt inn i riktig spor, og Lokomotiv-målene rant inn jevnt og trutt. Ett Jarnvare-mål ble det også i andre omgang, men det var aldri nok til å true en grei 3-8 seier til Lokomotiv, som også hadde en 3-4 som smalt i stolpene, samt det sedvanlige obligatoriske sjansesløseriet forran mål. Ellers må nevnes at Stig gjorde en kjempekamp, og var banens klart beste i kveld!
Mål: Åsleif 4, Odd Einar 2, Oddvin 1, Ola 1

Kamp 10:
22.09.15 - Hjemme mot Røberg Bygg. Uavgjort 1-1
1-omgangs sluttspillkamp.
Lokomotiv stilte uten innbyttere idag, og hadde hentet inn Rune til et storslått comeback.
Røberg bygg tok ledelsen i en jevnspilt kamp, og Lokomotiv var vel litt heldig som endelig fikk en utligning på slutten av kampen. Begge lag hadde noen få muligheter i en heller dårlig kamp, og seieren kunne tippet begge veier. Uavgjort var vel et ganske greit resultat.
Kampens øyeblikk: Både Rune og Manka ble mannhandlet samtidig av kroppsbyggere fra Røberg bygg, i såpass grad at de ble liggende flat i lengre tid. Kaftein Silver ledet laget an i stor stil, og enset ikke sine falne lagkamerater, der han satte igang spillet og manet til kjapt angrepspill og seier, mens de forulykkede fortsatt ble liggende i flere minutter etter det.
Mål: Odd Einar

Kamp 11:
22.09.15 - Borte mot Rema 1000. Tap 4-0
1-omgangs sluttspillkamp.
Dagens andre kamp på rad med samme begrensede stall, og sesongens definitive bunn-notering for Lokomotiv, dårligere enn dette blir det neppe.
Rema var kvikkere og spilte langt mer enn gamle trege Lokomotivspillere klarte. Rema-målene rant inn jevnt og trutt, uten at Lokomotiv knapt klarte å skape så mye som en sjanse. Utover i kampen lignet det vel mer og mer på en kapitulasjon av Lokomotiv.
Kampens øyeblikk: Spissvikar Silver sendte en flott stikker igjennom til Åsleif som hadde en hel banehalvdel alene fram mot mål. I møte med keeperen, valgte han i stedet for en avslutning, å legge en rolig pasning ut til siden. Der var det kun en MOTspiller. Dagens største tabbe.

Kamp 12:
29.9.15 - Borte mot Molde jarnvare, seier 1-2
1-omgangs sluttspillkamp.
Lokomotiv viste denne kampen litt bedre kampvilje og innsats enn vi har sett i det siste. Odda vikarierte i mål første 10min og holdt nullen. Lokomotiv fikk etterhvert både ett og to mål. På slutten av kampen slapp de likevel Molde jarnvare litt lett til ved et par anledninger, og jarnvare reduserte en gang. Men etter det lykkes Lokomotiv å ri av kampen til et 1-2 resultat og seier.
Mål: Helge 1, Tarjei 1

Kamp 13:
29.09.15 - Hjemme mot Bunnlaget, uavgjort 1-1
1-omgangs sluttspillkamp.
Lokomotiv var allerede før denne kampen klar for en semifinaleplass i sluttspillet, men gikk likevel på banen med intensjoner om å gjennomføre en god kamp og håve inn seieren.
Det ble en ganske tøff kamp, med harde dueller, noe syting og kjefting, litt knuffing, sene taklinger og noen smeller. Lokomotiv klarte å score først, men Bunnlaget utlignet senere i kampen. Lokomotiv hadde nok flest sjanser til å hale i land seieren, men det endte altså uavgjort.
Mål: Helge

Kamp 14:
29.10.15 - Borte mot Rema 1000, tap 8-1
Lokomotiv var klare for kveldens finale i bunn-sluttspillet, etter walkover mot Molde Jarnvare i semien.
Lokomotiv har tapt mot Rema to ganger tidligere denne sesongen, og selv om alle gode intensjoner var tilstede før kampstart, tok det ikke mange minuttene før baklengsmålene begynte å trille inn. Rema scoret jevnt og trutt, og satte inn et oppsiktsvekkende høyt antall langskudd. Lokomotiv på sin side fikk nøye seg med ett trøstemål, og noen sjanser som ble behørig skuslet bort.
Sluttresultatet 8-1 kunne fort også vært 10-1 med en annen keeper, meldte en meeeget sarkastisk Odda etter kampslutt.
Vi vil også gratulere Åsleif med å ikke ha byttet ut en eneste gang under årets sesong, samtidig som vi nok der har grunnen til årets miserable sesong konkluderte resten av spillerne.
Mål: Dag

Tidligare sesongar